دسته‌بندی نشده

خلاقیت چیست؟

خلاقیت چیست؟

خلاقیت چیست ؟ ما هرروز در حال انجام دادن کارهای تکراری هستیم و در خیلی از موارد از دیگران کپی می‌کنیم. چه اون کار درست باشه چه اشتباه و جالبه بدونید خیلی وقت‌ها حتی یک کپی کار حرفه‌ای هم نیستیم. و نتیجه خوبی به دست نمی‌آوریم چون نکات ریزی در اون کار وجود داشته که ما آن‌ها را در نظر نگرفته‌ایم.

اگر ما بتوانیم مسائل یا مشکلات را به گونه‌ای دیگر حل کنیم یا اینکه از زاویه دیگه‌ای به آن‌ها نگاه کنیم و راه حل جدیدی برای آن پیدا کنیم. که باعث کاهش هزینه‌ها، افزایش بهروری، جلوگیری از مشکلات و … شود و در نهایت سود بیشتری را برای ما به ارمغان بیاره به این کار خلاقیت گفته می‌شود.

کلمه خلاقیت از خلق کردن میاد و یعنی ایجاد یک روش جدید و یادتان باشد کارهای که ما امروز انجام می‌دهیم در گذشته یک کار خلاقانه بوده و امروز به یک کار تکراری تبدیل شده و دیگه جذابیتی برای ما نداره و کارهای که آلان برای ما خلاقانه به حساب می‌آیند در آینده بسیار بدیهی و تکراری خواهند شد.

 

   

چرا باید خلاق باشیم؟

با توجه به اینکه تعداد رقبا در هر کسب‌وکاری روز به روز در حال افزایش هست. برای دیده شدن در این شلوغ‌بازار باید دست به خلاقیت بزنید. هر چند شاید در ابتدای کار برای ما کار بسیار سخت و ترسناکی باشه اما اگر دوست داریم به اهداف‌مون برسیم و یک کسب‌وکار حرفه‌ای داشته باشیم چاره‌ای به جزء خلاقیت نداریم.

     

 

آیا یک ایده خلاقانه کافیست تا ما رو به موفقیت برسونه؟

داشتن تنها یک ایده اصلاً کافی نیست و الاوه براینکه باید بررسی به شه آیا اون ایده مناسب هست یا خیر روش اجرای اون هم بسیار مهم هست و یادتون باشه یک ایده خلاقانه نیاز به یک ارائه و اجرای خلاقانه دارد و معمولاً اولین ایده‌های که به ذهن ما می‌رسند خیلی کاربردی و مناسب نیستند. ایده‌های که از بین 100 ها ایده انتخاب شده باشد بدون شک از کیفیت بیشتری برخوردار خواهد بود.

آیا خلاقیت اکتسابی هست یاذاتی؟

تمام ما انسان‌ها زمانی که به دنیا آمدیم مانند یک لوح خام بودیم پس می‌تونستیم با هر زاویه‌ای به دنیای اطراف‌مون نگاه کنیم. همیشه در حال جستجو بودیم و به دنبال کشف دنیای جدید.

پس تمام ما انسان‌ها با ذهنی خلاق پا به این دنیا گذاشتیم. اما به مرور زمان تغییراتی در ما روخ داد. ما رشد کردیم و با به دست آوردن تجربه‌ها چه درست و چه غلط، مغز برای اینکه انرژی کمتری مصرف بکنه شروع کرد به تبدیل کردن این تجربه‌ها به عادت که خیلی از آن‌ها اشتباه بودن و اکنون نیاز به تغییر دارند. اما مغز ما به شدت می‌ترسه این عادت‌های اشتباه رو رها کنه و به دنبال مسیرها و راه‌های جدید باشه.

یک خبر خوش با تمرین می‌توان دوباره مغز رو خلاق کرد و بهش یاد داد که چگونه مسیرهای عصبی جدید رو ایجاد کنه. توی دوره‌های خلاقیت در کسب‌وکار بارها این موضوع رو ثابت کردیم و تونستیم زاویه دید شرکت کننده‌ها رو نسبت به کسب‌وکار شون تغییر بدیم.

خلاقیت

خلاقیت

چگونه خلاق باشیم؟

یکی از راحت‌ترین و آسون ترین تمرینات گفتن کلمه «چرا؟» هست؟ با این کلمه ساده اما کاربردی مثل همون دوران کودکی شروع کنید و به همه چیز گیر بدید.

مثل:

چرا این باید اینطوری باشه؟

چرا باید این کار رو انجام بدی؟

چرا این؟

چرا اون؟

چرا …….

و هزاران چرای دیگه که در ذهن ایجاد سؤال می‌کنه و زمانی که ذهن به دنبال پیدا کردن جواب این سؤالات هست مسیرهای عصبی جدید در ذهن شما شکل می‌گیرند و کمک می‌کنند تا ذهن خلاق‌تری داشته باشید.

تمرین‌های زیادی و روش‌های زیادی برای خلاق‌کردن ذهن وجود داره.

اگر دوست دارید به کاربردی‌ترین اونها در کمترین زمان و با کمترین هزینه دست پیدا کنید پیشنهاد می‌کنم توی دوره خلاقیت در کسب‌وکار ما شرکت کنید.

جهت اطلاع از این دوره بی‌نظیر روی لینک زیر کلیک کنید.

http://taghadosi.com/product/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%ae%d9%84%d8%a7%d9%82%db%8c%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%b3%d8%a8-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1/

 

 

 

author-avatar

درباره سعید تقدسی

سعید تقدسی نویسنده کتاب معروف “شاه‌ کلید فروش در ایران” می­باشد، این کتاب در سال ۱۳۹۵ به چاپ رسید که با استقبال بسیار خوبی روبرو سعید تقدسیشد و در کمتر از یک ماه، تمام یک نوبت چاپ آن فروخته شد و تا کنون بیش از ۱۰ هزار نفر این کتاب را خوانده و مطالب آن را به صورت کاربردی مورد استفاده قرار د‌اده ­اند.

2 دیدگاه در “خلاقیت چیست؟

  1. ja3dsft گفت:

    با سلام
    بنده یکی از مشتاقان کسب کمک جهت موفقیت در فروش می باشم پس لطفا با توجه به مطالب کتاب شاه کلید موفقیت فروش به من راهنمایی و کمک نمائید.باتشکر

    1. با عرض سلام و نور
      لطفا جهت ثبت زمان مشاوره با شماره پشتیبانی سایت به تماس شوید
      ممنون از شما دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *